Latest topics
» Before starting business ...
Wed Nov 20, 2013 7:32 am by finalsam22

» The things that you cannot miss for this year~ OPUS Jay 2013
Thu Jul 18, 2013 9:03 am by dycam111

» online bisnes
Fri Apr 05, 2013 5:55 pm by heilulu

» Dubai roaming... how much??!!
Fri Jul 06, 2012 4:23 am by qqbeh

» biz at sarawak
Sat Sep 17, 2011 6:29 am by qqbeh

» Car MRTA heard b4?
Fri Sep 16, 2011 2:25 pm by qqbeh

» We Hear You!
Tue Sep 13, 2011 12:36 pm by meesuhai

» Should banks use social media to say sorry? No – have they anything to be sorry for?
Fri May 27, 2011 6:53 am by Admin

» Social Media & Banks
Thu May 26, 2011 11:01 am by Admin

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 



online bisnes

View previous topic View next topic Go down

online bisnes

Post  heilulu on Mon Apr 01, 2013 4:37 pm

halo smua! korang ade biasa shopping kat online x? sebab sy tengah plan nk buat bisnes online dgn rakan2 sy.. sebyk 5 org la camtu.. sebab kalo sy seorg jer modal x cukup.. so....
tambah plak, online bisnes tu mmg bagui, dpt jimat kos.. mcm sewa.. sebab kita kerja kat umah ajer..
korang ade pengalaman dlm buat bisnes ker x? kalo ade blh share tips2 berniaga x? tqtq Smile

heilulu

Posts : 3
Join date : 2013-04-01

Back to top Go down

Re: online bisnes

Post  tungkelly on Tue Apr 02, 2013 12:57 pm

online business ni bukan semudah yang kamu cakap tu...
Yang aliran tunai semua kena jaga betul-betul...
u tak perlu bayar sewa macam ni tak ada kedai lah, tak ada kedai tak ada fix line lah..
kalau macam ni pergi cari mobile phone plan yang khusus untuk business, boleh jimat, percayalah..
Dan customer service tu sudah jadi penting lah, produk tu tak penting sangat.. Razz

tungkelly

Posts : 4
Join date : 2011-08-22

Back to top Go down

Re: online bisnes

Post  jerung on Wed Apr 03, 2013 1:04 pm

kalau kerja kat rumah tu memang bagus la, lagi flexible. tapi kerja kat rumah mesti kebanyakkan guna fon untuk calling jer kan. bil fon mesti mahal??
u boleh cuba guna business mobile plan. yang i tau, boleh buat call percuma, luar negara juga boleh. macam berbaloi tu.

jerung

Posts : 1
Join date : 2013-04-03

Back to top Go down

Re: online bisnes

Post  tennislim on Thu Apr 04, 2013 8:29 am

kalau guna phone banyak tu kena cari plan yang murah..
U boleh macam i guna Celcom First Biz Plan yang boleh jimat banyak...
Plan ni membolehkan aanda buat call ke semua telco pada apa masa pun satu kadar yang sama saja...
Yang best untuk perkongsian macam ni ialah ia membolehkan anda mempunyai 5 supplementary line..
Kan sangat best, kalau mau maklumat lanjut boleh cari di sini
http://www.celcom.com.my/firstbusiness/voice/overview.php

tennislim

Posts : 4
Join date : 2011-08-24

Back to top Go down

Re: online bisnes

Post  heilulu on Fri Apr 05, 2013 5:55 pm

yer bisnes i mmg smua pakai fon jer.. senang cikit bila nak kontek dgn supplier atau pelanggan.. lebih cepat dan jimat masa.. jd fon bil sy mmg mahai lah..
i dh check plan tu.. mmg best.. mcm biz prime tu.. mmg sesuai utk org yg buat bisnes kecik manakala biz elite lebih sesuai bg bisnes besar ckit.. dua2 plan pon ade free data.. syok lah.. dpt kurangkan byk kos kat fon bil..

heilulu

Posts : 3
Join date : 2013-04-01

Back to top Go down

Re: online bisnes

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum